MANUEL GOMIS I SELVA

 

Volguts comissionats i amics de la foguera d’Hernán Cortes:

Mai vaig pensar després de tants anys que el meu saluda anunciant i felici - tant-vos les fogueres com a president i amant d’aquest barri i d’aquestes festes, es convertira en un prec i una petició de paciència, comprensió i esperança.

La situació que ens ha envoltat inesperadament aquests dos últims anys ha fet que hagen de paralitzar-se moltes coses i desgraciadament perdre’s altres tan - tes.

No obstant això, aquesta pandèmia ens ha fet reflexionar i valorar el que som i el que tenim. I ens ha fet saber que som *foguerers i que tenim una festa que rellançar perquè continue sent el nostre senyal d’identitat per això des d’ací us anime i exhort al fet que tinguem paciència, perquè aquesta és una virtut fes - tera, i que tinguem esperança perquè el que estem passant no va a poder amb les nostres il·lusions, amb els nostres monuments, amb les nostres belleses, amb les nostres tradicions.

Aquest any 2021 tornem a tindre belleses i dames, hem aconseguit celebrar unes eleccions de belleas del foc, però no hem pogut tornar a plantar els nostres monuments, que són l’eix i el perquè de la nostra festa. Però ho aconseguirem.

Ja s’ha activat el compte arrere per a les pròximes fogueres, que sens dubte se celebraran i llavors sí que gaudirem de les nostres foguera. Seran al juny del 2022 però estarem tots allí per a demostrar que no hi ha bestiola que puga amb les nostres fogueres. Que les nostres belleses i dames tornaran a cremar els seus monuments, i que la història recordarà aquest període com un exemple de superació d’un grup d’enamorats de les seues tradicions que mai van tirar la tovallola.

Moltes gràcies i molt molt ànim, perquè quan ens descurem ja estarem desfilant al ritme del nostre Bon Tabaquet.

 

Visitas a nuestra Web

573726
Hoy
Ayer
Esta Semana
Semana Pasada
Este Mes
Mes Pasado
Desde Siempre
43
90
419
217730
2963
3586
573726

Tu IP: 18.232.31.206
2023-01-28 16:14

Llibret 2021

 

Facebook

Síguenos en Twitter

Scroll to top