Spanish Catalan English

Manuel Gómis i Selva

2017. Any d’emocions, d’expectatives, de sons complits. Any de Nieves. Any d’Aitana.
Amics del barri, de la comissió de la foguera, col·laboradors; un any més em dirigisc a vosaltres des d’este lloc que fa ja 26 anys vau triar perquè vos representara.
En primer lloc he d’agrair l’esforç que fa esta gran comissió, no pel seu número, sinó per la qualitat com a persones dels que la componen, per eixe interés, coratge i perseverança que aconseguix que any rere any podem continuar plantant en el cor de la nostra ciutat, un dels millors monuments que es poden visitar. Esforç que es reflectix en eixos dies de fogueres on elnostre districte es convertix en una visita obligada, de dia i de nit, per a la gent d’Alacant, i per a aquells que volen visitar-nos per a omplir-se de llum i color, de calor humana i d’olor de pólvora.
Des d’ací vos done a tots la benvinguda i vos invite que passeu amb nosaltres un any, que si bé ha començat de meravella, sens dubte acabarà molt millor.
La meua més emotiva enhorabona a la Dama d’honor de la Bellesa del Foc infantil, Paula Llorca i la nostra impressionant Bellesa del Foc D´Alacant Sofía Escoda perquè portaran amb orgull el nom de la nostra ciutatallà on vagen, i a Nieves López i a Aitana Otero, perquè com a belleses faran el propi amb el nom de la foguera. I allí on estiguen unes i altres estarem tots aplaudint-les i emocionant-nos al seu pas.
Però ara les nostres il·lusions es concentren en els nostres monuments; raó i fonament de la nostra festa.
Carlos Simón i Fede Moliner. Dos alacantins que ens faran vibrar, sens dubte els dies de la planta. Per a ells, el nostre suport i el nostre desig d’èxit, que no dubte que ho tindran.
2017. Any d’emocions, d’expectatives, de sons complits.
ANY DE LA FOGUERA HERNAN CORTÉS.
Disfrutem d’enguany, perquè és el nostre i no ho oblidarem mai.
Eixe és el meu desig per a tots vosaltres
e-max.it: your social media marketing partner

MONUMENTO

EVOLUCIÓN - Fede Molinero

 
 
 

Belleza del Fuego 2017

SOFÍA ESCODA

 
Scroll to top